Archive for the ‘FOR SALE’ Category

SYILING MALAYSIA 10 SEN 2013 (ERROR – 22013)

April 16, 2013

Untitled

1. Syiling 10 sen tahun 2013 yang dicetak 22013 (minor).

2. Cadang tu nak jual jee. Ada yang berminat? Send me your offer.

Advertisements

WANG KERTAS MALAYSIA RM100 EDISI KE-11 (WANG GANTIAN ZC)

August 8, 2012

1. Tetiba banyak pulak aku post duit replacement ni.

2. Replacement RM100 ni aku tak collect pon. Kalau nak collect banyak modal lagi nak pakai. ZA, ZB, ZC dan ZD huhuh..

3. Kalo tak collect kita jual jee 🙂

4. Penerangan :-

Wang Kertas Negara Malaysia
Nilai Muka : RM100
Edisi : Ke-11 (2000)
Governor : Tan Sri Dato’ Sri Dr. Zeti Akhtar Aziz
No Siri : ZC0736904
Remark : Wang Gantian ZC
Tahap Gred : Fine

FOR SALE : RM110

SYILING PERINGATAN PERTABALAN SERI PADUKA BAGINDA YANG DI-PERTUAN AGONG XIV

July 3, 2012

1. Coin ni aku dapat di BNM Terengganu. Kirim dengan kawan aku sebab office sebelah BNM je.

2. Aku bukan collect sangat coin peringatan ni. Niat nak beli dan jual tapi dah dapat nombor cantik pulak terus sayang nak jual hehehe..

3. Tapi kalo ada orang sanggup offer harga kat bawah tu aku jual jugak lee.. jangan marahhh huhuhu..

FOR SALE : RM880

WANG KERTAS MALAYSIA RM1 EDISI KE-6 (WITH SILVER THREAD)

July 1, 2012

Penerangan :-

Wang Kertas Negara Malaysia
Nilai Muka : RM1
Edisi : Ke-6 (1986-1995)
Governor : Tan Sri Dato’ Jaffar Bin Hussein
No Siri : HC7231602, HC7231603, HC7231604, HC7231605 & HC7231606
Printer : Thomas De La Rue
Remark : With Silver Thread & Running Number
Gred : UNC

FOR SALE : RM30

SILVER BAR – 20 GRAM GCP

June 15, 2012

Penerangan :-

1. Silver Bar ini dikeluarkan oleh Gold Crest Pavilion Sdn Bhd (GCP).

2. Silver Bar ini dikeluarkan dalam berat yang berbeza iaitu 10gram, 20gram, 50gram dan 100gram.

3. Spesifikasi :-

Origin Country : Malaysia
Lenght : ??  mm
Width : ?? mm
Thickness : ?? mm
Weight : 20 gram
Metal : Silver
Purity : 99.9 %
Serial Number : 00153
FOR SALE : RM100