WANG KERTAS MALAYSIA RM50 EDISI KE-12 (WANG GANTIAN ZA)

Penerangan :-

Wang Kertas Negara Malaysia
Nilai Muka : RM50
Edisi : Ke-12 (2008)
Governor : Tan Sri Dato’ Sri Dr. Zeti Akhtar Aziz
No Siri : ZA0070155
Remark : Wang Gantian ZA & With Merdeka Logo
Tahap Gred : aUNC

12 Responses to “WANG KERTAS MALAYSIA RM50 EDISI KE-12 (WANG GANTIAN ZA)”

  1. Sabri Says:

    Akhirnya lengkap juga koleksi merdeka series ni iyer?
    Kat penerangan tu Remark: wang gantian ZB…ZA kan?
    Sabri lum ada ZA ni…
    Ni beli brape?
    kat sape?
    Kyken ker?

  2. nazzworld Says:

    alamakk silap lak..itu laa bahana copy & paste..
    beli ngan sorang seller di ebay…murah jee…:))))

  3. sabri Says:

    ada nama seller n contact number dia x?
    ingat mau beli juga jika murah…

  4. Zulhilmi Says:

    saya ada duit gantian/replacement bagi RM50 siri Merdeka ni
    start ngan ZA0004357(cantik kan no dia)

    http://www.mudah.my/Wang+Gantian+Replacement+RM50+Siri+Baru+ZA0004357-6767592.htm

  5. yaseed Says:

    saya ada duit rm50 siri merdeka ny…
    ada no siri AA1441651
    AA1441650
    AA8897616
    AA8897615

    .kalau ada sape2 yg minat roger laaa…

  6. yaseed Says:

    pembetulan.
    AB dengan AE..
    no sama.

  7. ZULHAS Says:

    Duit gantian tu, maksudnya apa…

  8. nazzworld Says:

    Zulhas : Duit gantian tu duit kertas yang dikeluarkan oleh BNM untuk menggantikan duit kertas yang rosak atau tersalah cetak.

  9. bungs Says:

    siri AA tu wang gantian kerrr? bukan siri Z** JER KERRR?

  10. nazzworld Says:

    bung..AA tu bukan gantian..

  11. madi_khairi Says:

    aq ada gak duit 50 spe nak ?

    rojer je?

    no…0129308206

  12. JariAKU Says:

    saye ade rm50 ZD…siri baru..(xde 50 merdeka) .ZF siri lame…
    BERMINAT???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: